Hotspots op de Veegtes in Venlo | Beste locaties nog onbezet | 25 apparaten nodig

Het Internet of Things (kortweg IoT) groeit explosief, ook het aantal Hotspots op de Veegtes in Venlo. De komende jaren zullen miljoenen apparaten een sensor krijgen en gaan communiceren met elkaar.

Het is belangrijk dat we dit draadloos netwerk zo snel mogelijk uitbouwen om hierbij niet achter te blijven. Ook uw bedrijf kan hier van mee profiteren.

De rode pijl in onderstaand plaatje, wijst naar 4 geplande Hotspots op de De Veegtes in Venlo. Dit is de status van oktober 2021. De situatie veranderd maandelijks : er komen steeds nieuwe apparaten bij.

Overzicht geplande Hotspots op de Veegtes in Venlo

Hotspots op de Veegtes in Venlo
Hotspots op de Veegtes in Venlo | Beste locaties nog onbezet | 25 apparaten nodig 3

De oranje stippen die u ziet, zijn geplande Helium Hotspots. De groene zijn reeds actief. De paarse zijn ingepland en zijn onderdeel van een geplande cluster.

Er wordt maximaal 1 Hotspot per adres geplaatst. Heeft u meerdere adressen dan kan per adres apart een apparaat worden aangevraagd.

Voor een Helium Hotspot aanvraag hebben we alleen u naam, adres, telnr en emailadres nodig. We kunnen de aanvraag dan volledig voor uw regelen. Stuur dan aub een bericht via onze Contactpagina. (klik op de link).

U kunt het ook zelf doen via deze knop Helium Miner aanvragen voor Hotspots op de Veegtes in Venlo.

Helium miner aanvragen button

Disclaimer

We zijn geen financieel adviseur en genoemde bedragen zijn gebaseerd op ervaringen uit het verleden. We kunnen geen inkomsten garanderen. De opbrengst is afhankelijk van lokatie, het bereik, het 24/7 actief zijn van de Hotspot, dataverkeer met andere Hotspots en apparaten, afstand tot andere Hotspots, de koers van de Helium coin etc. We zijn niet verantwoordelijk voor de opbrengst.