Helium Coin | Enorme waardestijging

De Helium coin (HNT) is de laatste 6 maanden van 2021 enorm gestegen. HNT cryptocurrencyis de coin van het Internet of Things en dat draadloze netwerk is enorm gegroeid en zal in de toekomst gigantisch blijven doorgroeien. De prognose dat de prijs van Helium coin mede zal exploderen, is dan ook groot. Een prachtige mogelijkheid voor iedereen om hiervan mee te profiteren.

Helium crypto
HNT cryptocurrency

Helium coin wordt gemined en verspreid door 3 partijen :

  • de eigenaren van Hotspots
  • de onderneming Helium Inc.
  • investeerders

HNT cryptocurrency is een crypto coin die je verkrijgt door Hotspots die een draadloos bereik realiseren en data uitwisselen over het netwerk. HNT wordt niet ge-premined en de maximale aantal van 223 miljoen HNT.

Data Credits worden gebruikt door de Hotspots om data te versturen over het netwerk en voor blockchain transactie kosten (fees). Data Credits worden gecreëerd door HNT coin te verbruiken (burning HNT), ze zijn niet uitwisselbaar en blijven verbonden aan één enkele eigenaar.

Op 4 september 2021 is de prijs van de HNT cryptocurrency 23,22 US Dollar. Ga naar de site van Coinmarketcap voor meer informatie over de prijs- en marktontwikkeling van de Helium coin.

Helium prijs
Helium Coin | Enorme waardestijging 6

HNT cryptocurrency prijsontwikkeling

Helium prijs
Helium Coin | Enorme waardestijging 7

HNT cryptocurrency exchanges

Helium markets
Helium Coin | Enorme waardestijging 8

Hier kun je dus zien op welke markten de HNT cryptocurrency verhandeld wordt. De lijst is overigens niet volledig.

HNT coin op Coinmerce

Zelf verhandel ik de Helium coin op Coinmerce, mijn favoriete Nederlandse Exchange. Heel gemakkelijk in gebruik en rechtstreeks te koppelen aan je bankrekening.

Helium miner aanvragen

Video over Coinmerce