Paul Barron Interview Helium.com

Wie is Paul Barron ?

Paul Barron is een heel bekende TV persoonlijkheid in Amerika. Zijn Tech Path show over nieuwe technologiën, crypto currencies en analyses worden veel bekeken.

Paul Barron
Paul Barron Interview Helium.com 3

Interview met Frank Mong

Hier een mooi interview van Paul Barron met Frank Mong, Chief Operating Officer bij Helium, gepubliceerd op Youtube. Barron is duidelijk enthousiast over Helium.com. Hun ambitie, hun doel, hun technologie en hun visie worden uitgebreid besproken.

Helium.com is een vooraanstaand IoT bedrijf. Men wil van de wereld een meer verbonden plek maken via een alomtegenwoordig, wereldwijd draadloos netwerk. Het Helium Network wordt ook wel “The People’s Network” genoemd. Er zijn momenteel (1 sept 2021) zo’n 153.000+ hotspots actief in meer dan 3.800 steden wereldwijd. Er zijn ook nog eens honderd duizenden hotspots in backorder, van een bloeiend ecosysteem van hotspotfabrikanten, die binnenkort zullen worden ingezet.

Het huidige Helium Network is goed op weg om het grootste en snelst groeiende wereldwijde netwerk te worden met een sterke voorspelling voor meer dan 600.000 hotspots in de komende 18 maanden. In samenwerking met FreedomFi wordt Helium 5G het tweede grote draadloze netwerk dat het Helium Network ondersteunt.

Als je een telefoon hebt die 5G ondersteunt, zoals een iPhone of Samsung Galaxy, kun je binnenkort verbinding maken via hotspots die worden aangedreven door de mensen. Gebruikers die hotspots exploiteren, mijnen en verdienen beloningen in Helium’s native cryptocurrency-token, HNT.

5G Hotspot Mining

Volgens Frank Mong gaat dit de toekomst worden.

Helium miner aanvragen button